Afsluittechnieken

‘Mijn verkopers zijn adviseurs.’

Uw verkopers willen wel, maar ze doen het niet: vragen om de order. Gevolg is dat meer klanten het goede advies van uw medewerkers in een andere winkel gaan verzilveren. Tijd voor goed werkende afsluittechnieken!

Benieuwd wat Retail Result voor uw organisatie kan betekenen? Neem direct contact met ons op!

Neem direct contact met ons op

Contract
In het contract van uw verkopers staat dat ze aangenomen zijn om te verkopen. Dat daarvoor een goed advies nodig is, dat is duidelijk. In hun arbeidsovereenkomst staat niet dat het bij een advies alleen moet blijven. Retail Result helpt uw medewerkers voorgoed af van vluchtgedrag in standaard excuses.

Klanten weten het
Klanten zijn niet van gisteren. Ze weten van tevoren dat een verkoper in de winkel staat om te verkopen. In dat licht bekeken, is het bijna raar om geen afsluitvraag te stellen, toch? Retail Result helpt uw verkopers van hun angst, hun vooroordelen en hun gêne af.

Vaker een ‘ja’
Als verkopers klanten helpen bij hun eindbeslissing, die dan vaker bij u op de winkelvloer plaatsvindt, heeft dit direct invloed op de conversie. Meer betalende klanten uit uw bezoekers, dus meer omzet!

Juist nu is vrijblijvendheid in verkoopgesprekken niet gewenst. Klanten moeten de hulp krijgen waar zij recht op hebben bij hun aankoopbeslissing. Retail Result voorziet in een breed scala van afsluittechnieken, waardoor meer klanten vaker ‘ja’ zeggen tegen het aanbod dat uw verkopers doen.

Opdringerig
Het mag natuurlijk nooit de bedoeling zijn dat uw klanten zich onder druk gezet voelen. Niet voor niets is onze missie ‘de koopbeleving van consumenten veraangenamen’. Retail Result past de afsluittechnieken op uw wensen en eisen aan. Verkopen moet met name leuker en gemakkelijker worden.

Uw resultaten:

  • Meer klanten met een grotere tevredenheid
  • Meer kick bij verkopers
  • Een hogere conversie
  • Meer omzet

Benieuwd wat Retail Result voor uw organisatie kan betekenen? Voor een afspraak of meer informatie neemt u contact met ons op.

0031 (0)36 522 10 16 info@retailresult.nl