Explicit Knowledge

Het kopen of verkopen van uw onderneming, de bestaande samenwerking binnen de familie afbouwen, het aangaan van nieuwe strategische partnerships en het verkrijgen van benodigd kapitaal is voor een ondernemer, winkelketen of start-up vaak een complex geheel. Er zijn vele risico’s en kansen bij dergelijke stappen. Pragmatiek, kennis en ervaring in dit soort trajecten hebben veel invloed op het slagen van een dergelijke kans en vooral de snelheid waarmee een transactie al dan niet gaat plaatsvinden.

Neem direct contact met ons op

Strategisch advies voor ondernemers op belangrijke kruispunten.

  • Wat wil ik?
  • Wat wil ik zeker niet?
  • Wat kan er?
  • Wat kan niet?

Voor startups heeft Explicit Knowledge een screening proces gebaseerd op big data en kunstmatige intelligentie dat de kwaliteit van het product, het proces, het team en de financiën in samenhang beoordeelt. Investeerders kunnen aldus een betrouwbare bron raadplegen voor de investeringsbeslissing.

Retail Result is specialist en ervaringsdeskundige in directe begeleiding van retailbedrijven in aan- en verkooptransacties of herfinancieringsvraagstukken. Retail Result consulteert meerdere zeer uiteenlopende bedrijven van klein tot groot. Ons specialisme betreft de franchise ondernemer. Een zelfstandig ondernemer binnen de grenzen van de franchise winkelformule. De pragmatische consultants van Retail Result weten de juiste balans te vinden tussen ratio en emotie.

Het afwegen van het belang van de franchisegever en van de franchisenemer en kiezen voor de meest rendabele formule. Wij zijn daardoor is staat het gehele proces te coördineren volgens uw wens. Wij hebben maar één doel: Uw doelstellingen realiseren en maximaliseren. Retail Result onderscheidt zich door betrouwbaar, simpel, doelmatig, professioneel en bovenal zorgvuldig met u te werken, no-nonsense, gewoon leveren wat is afgesproken. Desgewenst in samenspraak met uw partner of mede-investeerder.

Veel gestelde vragen door onze klanten:

  • Welke risico’s en kansen schuilen er in de te kopen of te verkopen onderneming?
  • Wat is de waarde van de onderneming die ik wil overnemen?
  • Kunnen jullie de verkoop van mijn winkel begeleiden en het proces tot overdracht?
  • Is de onderneming klaar voor verkoop en wat zijn de eventuele vervolgstappen?

Via ons (inter)nationale consultancynetwerk van transactiespecialisten bieden wij ondernemingen, investeerders en financiers onze kennis en ervaring aan voor een succesvolle kraakheldere transactie.

Wilt U meer weten of heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek?
Neem dan direct contact met ons.

0031 (0)36 522 10 16