Funshopper

Funshopper is hét online interactieve platform voor retailers en ondernemers. Met deze handige app kunt u nieuwe en bestaande klanten naar uw winkel trekken. Persoonlijk contact en meer fun zorgen dat uw klanten graag terugkomen. Met als resultaat een dagelijkse groei van uw klantenbestand en meer traffic in de winkel!

Wilt u uw klantenbestand ook laten groeien? Neem direct contact met ons op voor een live demo van Funshopper!

Neem direct contact met ons op

Funshopper brengt online en offline samen voor uw winkel!

Alle retailers worden wel eens geconfronteerd met de termen oplage, cost per mille en cost per click. U betaalt voor het aantal oplages, vertoningen (CPM) of aantal clicks (CPC). Al deze manieren van adverteren hebben één gemeenschappelijk doel: een fysiek bezoek in uw winkel.

Waarom bestond er nog geen methode waarbij echte winkelbezoeken werden gegarandeerd en u slechts betaalde voor een dergelijk bezoek? Een webshop betaalt immers alleen voor de click en met Funshopper betaalt u alleen voor een visit. Dit heet CPV: de nieuwe digitale conversie voor fysieke winkels. Zo brengt Funshopper online en offline samen voor uw winkel!

Het meest geavanceerde loyaliteitsprogramma dat zorgt voor meer omzet

Winkelstraten worden leger. Het gedrag van klanten verandert. De resultaten staan onder druk. Online winkels kennen een blijvende omzetgroei. Winkels promoten met enthousiasme hun webshop. Wanneer promoten wij online onze winkels? Wie is er nog onderscheidend? Wie luistert naar haar klanten? Wie begrijpt haar klanten?

Funshopper is hét online interactieve platform voor retailers en ondernemers. Met deze handige app kunt u nieuwe en bestaande klanten naar uw winkel trekken. Omdat shoppen in echte winkels gewoon leuker is. Bovendien laat Funshopper u op elk moment één op één communiceren met uw klanten.

Samenwerken is de toekomst en Funshopper is het nieuwe mobiele retail spaarsysteem dat naadloos aansluit op deze tendens. Funshopper is geldig in iedere winkel, iedere stad en in ieder land. Funshopper is uniek doordat fysiek winkelen wordt beloond met echt geld!

Funshopper staat voor dagelijkse aanbiedingen en nieuws met cross channel mogelijkheden én funny routes. Via social sharing worden acties door klanten benut en gedeeld, waardoor het klantenbereik groeit. Met als resultaat een dagelijkse groei van uw klantenbestand en meer traffic in de winkel. Persoonlijk contact en meer fun zorgen dat uw klanten graag terugkomen!

Functies Funshopper

Funshopper bereikt mensen die geïnteresseerd zijn in uw producten online. Zo trekt Funshopper klanten naar uw winkel(s) met aantrekkelijke aanbiedingen via de deals in de mobiele app.

Met aantrekkelijke aanbiedingen in zowel de app, digitale nieuwsbrieven, Social Media en het Google Display Netwerk, worden meer dan 90% van de mensen op internet bereikt. Uw acties worden op diverse devices getoond aan potentiële klanten.

Voor een zo effectief mogelijk bereik, maken we vooraf een zorgvuldige selectie van potentiële klanten. Funshopper motiveert consumenten en biedt klanten winkelrondes aan op basis van hun werkelijke interesses.

Funshopper levert uw onderneming veel kennis op over uw klant: zijn interesses, voorkeuren, koopintenties en gedrag. Daardoor kunt u perfect inspelen op de behoeften van uw doelgroep.

U beschikt over een dashboard dat het gedrag van uw klanten voorspelt en daarmee uw acties en marketing gemakkelijker maakt. Dit maakt Funshopper tot de meest adaptieve marketingtool die u ooit heeft gebruikt!

Swipe

Een digitale klantenkaart die inzicht geeft in de wensen van uw klant. Welke aanbieding vindt hij interessant en welke niet? Met onze swipe technologie heeft u direct inzicht in de interessegebieden van uw klant.

Like

Met Funshopper als digitale klantenkaart krijgt u likes voor uw winkel. Hiermee komt u in de favorietenlijst van uw doelgroep.

Scan

Funshopper is de enige digitale klantenkaart waarbij uw klanten met echte euro's worden beloond! Bij winkelbezoeken, het opvragen van productinformatie en het invullen van enquêtes.

Coupons

Zoekt u een systeem dat direct kortingscoupons aanbiedt aan uw klanten? Funshopper maakt het mogelijk om de klant te verrassen met unieke aanbiedingen en services!

Deel

Nooit eerder werden uw aanbiedingen zo makkelijk gedeeld of aanbevolen aan vrienden van vrienden. Het delen van uw coupons zorgt voor een groter bereik. Met geen enkele klantenkaart werkt dit zo gemakkelijk.

Waarom Funshopper

89% van de Nederlanders is in het bezit van een smartphone

Met Funshopper bereikt u uw doelgroep op de smartphone.

71% van de Nederlanders gebruikt de smartphone voor aanbiedingen en promoties

Plaats al uw acties en aanbiedingen in Funshopper.

47% van de Nederlanders geeft aan gepersonaliseerde aanbiedingen te willen ontvangen om deze in te wisselen in fysieke winkels

Gebruikers van Funshopper geven aan welke aanbiedingen zij interessant vinden.

Funshopper staat garant voor 13 miljard coupons per jaar waarvan 3,4 miljard digitaal

Coupons in Funshopper werken direct op uw kassasysteem.

Tussen de maar liefst 5 en 17% van de digitale coupons wordt vaker ingeruild dan de geprinte exemplaren.

Met Funshopper zijn al uw aanbiedingen en coupons digitaal.

76% vertrouwt op aanbevelingen uit het persoonlijke netwerk

Met Funshopper worden alle aanbiedingen gedeeld via Social Mediakanalen.

Benieuwd wat Funshopper voor uw organisatie kan betekenen?
Neem direct contact met ons op!

0031 (0)36 522 10 16