Diefstalpreventie

Overval en Diefstalpreventie draait om signaleren, leren en verbeteren. Het is een uitermate geschikt instrument voor retailorganisaties, winkelcentra, winkeliersverenigingen en gemeenten om hun ondernemers de helpende hand te bieden. Overval en Diefstalpreventie is geschikt voor ondernemers die hun personeel attent willen maken op het feit dat zij zelf veel kunnen doen om het potentiële criminelen moeilijk te maken.

Wilt u het potentiële criminelen ook moeilijk maken? Neem direct contact met ons op.

Neem direct contact met ons op

Overval en Diefstalpreventie: laat werkelijk zien hoe het in winkels is!

De module Overval en Diefstalpreventie draait om signaleren, leren en verbeteren. Het is een uitermate geschikt instrument voor retailorganisaties, winkelcentra, winkeliersverenigingen en gemeenten om hun ondernemers de helpende hand te bieden. Overval en Diefstalpreventie is geschikt voor ondernemers die hun personeel attent willen maken op het feit dat zij zelf veel kunnen doen om het potentiële criminelen moeilijk te maken. 

Retail Result zet mystery guests in om inzicht te geven in de werkwijze van winkeldieven en overvallers. Ook wordt hiermee de bewustwording van medewerkers vergroot en de kans op een overval en andere criminaliteit verkleind. Tijdens het bezoek onderzoekt de mystery guest hoe makkelijk het is om in verschillende winkels goederen mee te nemen zonder hiervoor te betalen.

Van alle bezoeken wordt een rapport gemaakt. Dit is beschikbaar voor de opdrachtgever en individuele winkels. Daarnaast wordt een verslag gemaakt van de bijeenkomst voor ondernemers en medewerkers met daarin de resultaten van het gehele project.

Het project wordt afgesloten met een bijeenkomst/workshop voor ondernemers en medewerkers. Tijdens deze bijeenkomst worden de resultaten gedeeld en doen aanwezigen mee aan een workshop gericht op preventieve maatregelen omtrent criminaliteit. Natuurlijk wordt de ‘buit’ ook tentoongesteld; dat doorgaans voor openvallende monden zorgt. Na afloop van de bijeenkomst gaan de ‘gestolen’ goederen uiteraard weer met de rechtmatige eigenaar mee.

Breng ook het gedrag van uw medewerkers in kaart. Voor een afspraak of meer informatie neemt u contact met ons op.

0031 (0)36 522 10 16 info@retailresult.nl