Retail Result

Retail Result is dé trainingsorganisatie die zich specifiek richt op retail, hospitality en sales & marketing. Wij consulteren medewerkers op ieder denkbaar niveau; van verkoop tot directie. Met meer dan 20 jaar ervaring weet Retail Result uw doelstellingen centraal te stellen en te behalen.

Benieuwd wat Retail Result voor uw organisatie kan betekenen? Neem direct contact met ons op!

Neem direct contact met ons op

Retail Result: de koopbeleving van consumenten veraangenamen!

Retail Result is in 1999 officieel van start gegaan met specifieke trainingen voor de retail non-food. Specialisatie in retail en een obsessie voor resultaat vormen de kern voor al ons handelen, waarbij Retail Result gelooft dat de kracht in de beperking ligt. Maak een keuze en excelleer daarin! En… onze aanpak werkt gezien de vele retailers die (vaak jarenlang) met ons samenwerken. In iedere organisatie worden resultaten beïnvloed door interne en externe factoren. Vaak vormt dit voor leidinggevenden het excuus voor falend handelen. De belangrijkste tegenhanger van deze bovengenoemde factoren zijn de persoonlijke factoren. Dit is waar Retail Result zich op richt. De persoonlijke factoren worden bepaald door kennis, kunde en gedrag. Gedrag is daarbij voor veel organisaties de grote onderschatte factor in het behalen van resultaten.

Benieuwd wat Retail Result voor uw organisatie kan betekenen?
Voor een afspraak of meer informatie neemt u contact met ons op.

0031 (0)36 522 10 16 info@retailresult.nl

Training

Met trainingen en workshops werken medewerkers actief aan de verbetering van factoren die aandacht nodig hebben. Retail Result traint iedereen die te maken heeft met klanten. Van het management tot de medewerker op de winkelvloer.

Meer info

Werkvloer Coaching

Retail Result helpt medewerkers verder in praktijksituaties op de werkvloer door het inzichtelijk maken van actie-reactie patronen, het effect van eigen communicatie, houding en gedrag en het onderscheid tussen een persoonlijke of zakelijke benadering.

Meer info

Feedback & Borging

Feedback Result is hét online platform dat met een webapplicatie, communicatie in bedrijfsprocessen optimaliseert. Het geheim van succesvolle teams en organisaties is samenwerking. Samenwerking valt of staat met het vermogen van mensen om open met elkaar te communiceren.
Meer info

Reputation Result

De Reviewing tool van Retail Result brengt alle reviews over een bepaalde stad of regio bij elkaar. Wij analyseren alles wat online over het gebied wordt gezegd. Variërend van gesprekken, meningen, beoordelingen, opmerkingen, kamerprijzen en beschikbaarheid tot het weer, verkeer en toeristenstromen.

Meer info