Reputation Result

De Reviewing tool van Retail Result brengt alle reviews over een bepaalde stad of regio bij elkaar. Wij analyseren alles wat online over het gebied wordt gezegd. Variërend van gesprekken, meningen, beoordelingen, opmerkingen, kamerprijzen en beschikbaarheid tot het weer, verkeer en toeristenstromen. Kortom: alles wat voor u belangrijk is in één oogopslag in beeld!

Wilt u ook gebruik maken van de Reviewing tool? Neem direct contact met ons op.

Neem direct contact met ons op

Reputation Result: alle reviews van consumenten bij elkaar

Wat vinden bezoekers van uw stad? Wat zeggen zij over het winkelcentrum? Hoe wordt het evenement in de stad gewaardeerd? Als de waardering hoog of juist laag is, waardoor wordt dat dan veroorzaakt?

De Reviewing tool van Retail Result brengt alle reviews over bijvoorbeeld: hotels, restaurants, bezienswaardigheden, vervoer, musea en culturele locaties in een bepaalde stad of regio bij elkaar.

Wij analyseren alles wat online over het gebied wordt gezegd. Variërend van gesprekken, meningen, beoordelingen, opmerkingen, kamerprijzen en beschikbaarheid tot het weer, verkeer en toeristenstromen. Kortom: alles wat voor u belangrijk is in één oogopslag in beeld!

Met de Reviewing tool weet u precies wat er in de stad speelt. Waarom de ene winkelstraat een hogere waardering krijgt dan de andere of wat de reden is dat consumenten het festival waarin zoveel tijd is gestoken niet aantrekkelijk vinden. Al deze data leveren een schat aan informatie op waar u én individuele ondernemers in het gebied mee verder kunnen. Soms is een kleine aanpassing voldoende, soms gaat het om grotere zaken die minder gemakkelijk zijn aan te passen. Reviewing geeft inzicht, biedt oplossingen en stof tot nadenken.

Wilt u ook gebruik maken van de Reviewing tool? Neem direct contact met ons op.

0031 (0)36 522 10 16 info@retailresult.nl