Martijn Witteveen Chief Commercial Officer

Martijn Witteveen is per 26 oktober toegetreden tot de directie van Funshopper Holding als Chief Commercial Officer. Martijn Witteveen is aandeelhouder van Funshopper Holding BV geworden en vormt samen met Hans van Goor het bestuur.

Martijn zal zich samen met  Arnold Terpstra (commercieel directeur), het bestaande team  en enkele versterkingen van buitenaf, bezighouden met de dagelijkse commerciële en marketing activiteiten van Retail Result, Retail Reality en Funshopper.

Martijn, ondernemend ondernemer, heeft diverse directiefuncties bekleed in verschillende  branches.
“Ik zie Retail Reality als een dynamisch bedrijf met drie verticale disciplines die een progressieve groei gaan doormaken. Het samenvoegen van drie ondernemingen naar een eenduidige sterke marktpartij is een prachtige uitdaging. De korte lijnen, het stabiele management en het mooie klantenbestand geven veel vertrouwen om de groeispurt effectief te kunnen begeleiden en de bredere groei te kunnen faciliteren. De ervaring die ik in diverse directiefuncties heb opgedaan zal mij en het team helpen de uitdagingen, innovaties en het veranderende marktbeeld verder om te zetten in doeltreffende oplossingen voor u als gewaardeerde relatie.”

Hans van Goor, CEO van Funshopper Holding: “Martijn brengt een schat aan ervaring op het gebied van commercie en marketingactiviteiten met zich mee. Deze ervaring is precies wat wij nodig hebben voor onze explosieve groei. Afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot de specialist die in staat is, ook in moeilijke marktomstandigheden, de resultaten van elke retailer  significant te laten verbeteren. Die positie willen wij in Nederland en ook internationaal verstevigen.”

Om de doelstellingen en de bijbehorende strategie voor de komende jaren en de overige disciplines te delen komen Arnold en Martijn graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken.

Mocht u meer informatie willen, dan kunt u contact op nemen met Thea Top op telefoonnummer 036-5221016