Arnold Terpstra – 17 jaar Retail Reality

In 2001 kwam Arnold, zijn studie Retail Management en Small Business net afgerond, als accountmanager in dienst bij Retail Reality. Toen nog in handen van Cees Wiegel. Het bleek het begin van een lange loopbaan te zijn.
Jaren met pieken en dalen: vette jaren, mager tijdens de recessie, inkrimpen, uitbreiden, verhuizen.
De retailmarkt beweegt constant. Wie wil overleven moet meebewegen. En dat deed Arnold: altijd op zoek naar nieuwe wegen, nieuwe diensten, nieuwe klanten en nieuwe oplossingen.

Vanaf 1 mei as. begint Arnold aan een nieuwe zoektocht: nu voor zichzelf:

“Met veel trots wil ik iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan een geweldige fase in mijn leven. De ontwikkeling die ik als mens heb mogen doormaken heeft mij enorm veel gebracht. Ik wil Cees en Hans danken voor het vertrouwen en mijn collega’s, oud-collega’s, klanten en relaties danken voor de samenwerking, ontdekkingen, ontwikkelingen en innovaties in de afgelopen jaren. Ik laat een prachtige organisatie achter met een geweldige en onderscheidende propositie.

Mijn werkzaamheden worden overgenomen door Martijn Witteveen. 

De komende tijd ga ik mijn carrière opnieuw vorm geven.  Ik behoud het telefoonnummer waarop ik al die jaren bereikbaar ben geweest: 06-553 924 36. Wie weet…..tot snel!”

 Groeten, Arnold

 Voor ons, zijn collega’s van Retail Reality, Mysteryshoppen.nl, Funshopper en Retail Result zal het even wennen zijn. Wij bedanken Arnold voor zijn inzet in de afgelopen jaren, de collegialiteit, het delen van zijn kennis en zijn Friese humor.

Succes collega! We komen elkaar ongetwijfeld ergens weer tegen!